Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Müszakira viszem az autót...

Müszakira viszem az autót jövőhét hétfőn, mi szükséges hozzá?

Figyelt kérdés

Biztosítási igazolásom még nem jött meg, online szoktam fizetni, de még nem érkezett meg róla az igazolás.

Enélkül vihetem műszakira az autót?

2023. szept. 13. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Nem kötelező, de ajánlott.

Régi biztosítási igazolás, szerződés, valami csak van.

Emellett személyi és forgalmi kell, ha a forgalmi nem a neveden van egy meghatalmazás a forgalmiban jegyzett személytől.

2023. szept. 13. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
A régit úgy értem, hogy előző.
2023. szept. 13. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Tőlem a forgalmin és személyin kívül semmi mást nem szoktak kérni. Hogy az adó és biztosításod rendezett-e, elektronikusan is egyszerűen le lehet kérni. Nem kell hozzá papírokat lobogtatni.
2023. szept. 13. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Az autót nem árt elvinni,és a forgalmit.Biztosítás meglétét semmilyen módon nem kell igazolnod.Online látják van e vagy nincs.
2023. szept. 13. 11:30
 5/5 krwkco ***** válasza:
Csak akkor jön jól az igazolás, ha éppen nem tudnak kapcsolatot teremteni a nyilvántartással. Ritkán.
2023. szept. 13. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!