Szerintetek jó gép a yamaha raptor 700?
és szerintetek tudnák vele menni?
12éves vagyok és simsonnal tudok menni
nem apád valaga miközben vibrátorozod
igen nagyon jó gép az összes yamaha, de meg is kérik az árát
Hali!
A pasim 24 éves, nemrég vett egy 660-as Raptort. Korábban is volt quadja, 450-es. Igazából azt sem nőtte még ki, de kíváncsi volt a nagyobb erejére. Hát, 5. sebességben még nem sokat ment, elmondása szerint ha beindul a vas, nagyon brutális!!! A 700-as meg még komolyabb lehet.
Ahogy mondtam, ő 24 éves, sok kilométerrel a háta mögött,és még így is tart a 660-as végétől. Akkor te 12 évesen, Simsonos próbálkozásokkal mit is akarsz? Atért, mert 4 kereke van a quadnak, még nem jelenti azt, hogy tuti biztonságos! Én láttam már eséseket, sérüléseket, nem játék. Kezdetnek a korodnak megfelelően egy 100-150 cm3-is járgány pont elég lenne, a 700-as áráról nem is beszélve :P XD Ugyan honnan lenne neked annyi? Ha apuci megveszi, akkor meg ne csodálkozzon ha az intenzíven fogsz kikötni!!! :(
Youtube-on nézz videókat, vannak komolyak és amatórbakik is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!