Gáz nélkül nem bír elindulni az autó, illetve mindig amikor felengedem a kuplungot, hiába lassan engedem, mindig megugrik az autó?
Figyelt kérdés
Mi lehet a baja?
Én hengerfejtömítésre vagy vezérműtengelyre gondolok h ott lehet valami bibi.
VW Polo 6n1 999cm3 1998
2023. szept. 11. 18:52
1/6 anonim válasza:
A kormány és az ülés között keresendő a probléma.
3/6 anonim válasza:
Én meg kuplungra gondolok....ki nyer?
Szerintem a szerelő.
4/6 anonim válasza:
Ne akarj gáz nélkül elindulni egy 1 literes benzinmotorral. Meg ne szórakozz a kuplunggal, vezesd úgy az autót ahogy kell és ne kreálj hülyeségeket.
Lehet, sőt valószínű hogy kopott a kuplung, de ne tegyél rá még 2 lapáttal azzal hogy gáz nélkül indulgatsz vele. Lehet hogy elmenne még 20-30 ezret is kímélő vezetéssel mielőtt teljesen elkopik, de így nem fog.
Vezesd normálisan.
5/6 anonim válasza:
Viccet félretéve amúgy ezekben még azt hiszem bowdenes a kuplung. Valószínűleg az szorul és ezért nem tudod egyenletesen engedni.
6/6 anonim válasza:
Szerintem alacsony az indexfolyadék szintje, vagy a fluxuskondenzátor buturkája szorul, esetleg leakadt a vutágmiról a léghummir krizélje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!