Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem lenne jobb, ha a motorokat...

Nem lenne jobb, ha a motorokat betiltanak Magyarorszagon?

Figyelt kérdés
Az emberek vedelme miatt
2023. szept. 9. 15:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel mindent be lehetne tiltani. Engem gyerekként biciklis jutatott kórházba
2023. szept. 9. 15:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan kérdezed,vagy szedsz valamit?
2023. szept. 9. 15:36
 3/16 A kérdező kommentje:
Komolyan kerdezem, egy youtube youtube kommentben irta valaki szoval gondoltam megkerdezem itt.
2023. szept. 9. 15:39
 4/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
96%
Több gyalogos hal meg évente Magyarországon, mint motoros. Szerintem a gyaloglást kellene betiltani.
2023. szept. 9. 15:49
 5/16 anonim válasza:
11%
A többségük zavaró tényező a közutakon, ezért támogatnám a betiltásukat. :)
2023. szept. 9. 15:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az utcára való kilépést is be lehetne tiltani az emberek védelme miatt.
2023. szept. 9. 15:57
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
A személyautók több balesetet okoznak (arányaiban is), szóval ez a logikád alapján a személyautókat kéne betiltani elsősorban.
2023. szept. 9. 16:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mármint milyen hatásmechanizmus mentén gondolod logikusnak ezt a lépést?

Motorok betiltása -> ??? -> Emberek meg vannak védve

Magyarországon hatodannyi motor van forgalomba helyezve, mint Svájcban, mégis háromszor annyian halnak meg közúti balesetben. Nem úgy tűnik, mint ha az embereket meg kéne védeni a motoroktól. Sőt, épp az lenne a kívánatos, ha az emberek néha képesek lennének magukat kívűlről is látni a forgalomban mondjuk egy motoros, gyalogos, teherautós, buszsofőr szemszögéből, nem csak belülről, aki 200-al hasít az Árpád-hídon a háromágú horogkeresztes embléma mögött, de egyébként fogalma sincs a környezetéről. A tinédzser korban megszerezhető segédmotorkerékpáros vizsga pl. pont ezt hivatott elősegíteni, s kimutatható, hogy akik 14-17 évesen már robogóztak azokból általában jobb sofőr lesz később más járműtageóriákban is.

2023. szept. 9. 16:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Legyen rögtön kijárási tilalom nem? Nehogy már a járdán sétálva a fejedre essen egy tégla, sőt igazából szerintem ideje, hogy betiltsuk az áramot is, hiszen mennyi embert ráz meg....
2023. szept. 9. 16:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben rákban halnak meg, szóval tiltsák be a rákot.
2023. szept. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!