Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik SUV a megbízhatóbb?

Melyik SUV a megbízhatóbb?

Figyelt kérdés

Sajnos van egy kis gerinc problémám, ezért szeretnék SUV autót.

Amiket eddig kinéztem Hyundai Tucson, Mazda CX-5, Renault Kadjar.

Mind 3 autó tetszik, de személyes tapasztalataim nincs semelyikkel, kivéve a Hyundai márkával.

Egy ismerősömnek van egy 17-es alapfelszereltségű i30-asa, amivel nagyon megvan elégedve, 1.6crdi 110lóerős dízel.

A kötelezőkön kívűl eddig annyi hibája volt, hogy kiégett az egyik fényszórója.

Írnék néhány sort azokról, amiket kinéztem.

Hyundai Tucson 1.7 CRDI Comfort felszereltségű autó.

2017-es 167.000km van benne, manuális váltós, első kerekes, 116lóérős.

Alapfelszereltségű az autó, de ettől függetlenül tolatóradar, telefonkihangosító, ülésfűtés stb minden van benne.

Törésmentes, első tulajtól, végig vezetett szervízkönyv, márkaszervízben szervízelve.

Elvan rajta végezve minden kötelező cserék, számlával igazolva.

5.200.000 forintba kerül.

Mazda CX-5 2.2D Challenge felszereltségű autó.

2016-os 190.000km van benne, manuális váltós, első kerekes, 150 lóerős.

Ez is alapfelszereltségű, de ez egy kicsit jobban felszereltebb, mint a Hyundai. Pl van benne holttérfigyelő, elektromos kézifék stb.

Ez 3. tulajtól eladó, ha minden igaz, akkor ez sem volt törve.

Szervízbe rendszeresen hordták, de ezekről számla nincs.

Ennek az ára 5.150.000 forint.

Renault Kadjar 1.6dci Intense felszereltségű autó.

2015-ös évjáratú, 120.000km van benne, manuális váltós, első kerekes, 131 lóerős.

A három közül ez a legfelszereltebb, tolatókamera, radar, stb..minden van benne, kivéve ülésfűtés.

2.tulajtól eladó, végig márkaszervízbe hordott autó, számlával igazolva.

Egyszer volt neki szélvédő csere.

Az ára 5.300.000 forint.

Mindenképp dízelt szeretnék, mivel a munkámból kifolyólag heti általában 500km-t megyek.

Hyundaiból dízel a jó, benzinesre nagyon sok a panasz, vagyis ezeket olvastam.

Mazdát eddig megemlítettem néhány embernek, abból szerintem 1 mondta csak, hogy jó autó.

Egy autót imádó embert megkérdeztem (aki ért is hozzá),szerinte maradjak KIA-Hyundai vonalon.

A Renaultot pedig sokan mondták, hogy az egész autó műanyag.

Egyébként a mazdán cserélve lett az olajpumpalánc stb, ami a típushibája, csak erről van számla.

Néztem a mazdából benzineseket is, de 10+ éves autókért nem akarok kiadni 5 millió forintot.

Egyébként fiatal vagyok.

Nekem igazából a Hyundai tetszik.

Nem szoktam száguldozni, általában a sebességi határokat betartom, pályán nem igazán járok, inkább vidéken ide-oda a munkámból kifolyólag.

Néztem róla sok tesztet, általában dícsérték, illetve ez a LE is elég hozzá+ jó dinamikája van.

Melyik lenne a jó választás.

Egy szép, visszafogott, olyan konzervatív autót szeretnék, ami megbízható és azért megy is ha kell.

Köszönöm a válaszokat!

2023. szept. 9. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
21%
Szerinted ki tud ezekre a kérdésekre válaszolni?
2023. szept. 9. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Totalcar Népítélet, hátha írnak valamit, most nem keresek rá.
2023. szept. 9. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát a Mazda a legmegbízhatóbb ezek közül, amúgy is a világon az egyik legmegbízhatóbb márka.
2023. szept. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!