Mi a véleményetek ? Peugeot 2008 (2023) 1.5 blue hdi 130le GT (11.5m) vagy Nissan Q. (2023) 1.3 dci hybrid 158 le N-Connecta (14m ft ) ami belül sokkal komfortosabb. De drágább is .
Peugeot 2008, 1.5 turbó Diesel motorral, 130le / 4 L fogyasztás, 8.9ms alatt van 100on .
A nissan fogyasztása 6.6L kb, szinten 9ms.
A 2023as ráncfelvarrás nagyon oda tett nekik szerintem (+) mindkettőnek.
Azokat a 0-100akat és fogyasztás adatokat honnan szedted? Az életben egyik se igaz, főleg nem a 0-100 sprintek.
Én a nissant venném mert a turbós benzinest jobb vezetni, mint a kisdízelt.
A kis dízel is turbo Diesel.
Egyébként onnan hogy vezettem őket 1-1 óra erejéig .
Nissan e power 190le változata 8 masodperc alatt volt 100on, álló helyzetből . A 158le pedig kb 10 sec
Hát a 10 az nem 9, de azt a 8,9et is verd ki a fejedből, 2ezresek mennek úgy. 1.3tce fogyasztása meg normális sofőrrel 5,5-6l jó körülmények közt, forgalomban lazán van az 7l.
De az 1.5hdi se fog 4et enni ha fejre állsz se
Ha fejre állsz vagy sem, akkor is kb ennyit fogyasztanak.
Teszteltem őket .
Én meg tartósan használtam mind a kettőt. Városban az 1.3 6-8l-ig bármit képes produkálni, de a jellemző inkább a 7l volt, az hogy meg miket lehet ezekkel a szarokkal összeszívni arról már inkább egy külön topikot kéne nyitni.
Az 1.5hdi 5,5-6,5 között evett a városban, pályán lazán hozza a 4,5 litert, de elég nyomatékszegény dízelségéhez képest, nem egy erőmű, de nem is arra találták ki, ezektől függetlenül szerettem. A 8,9 másodperces 0-100at felejtsd el😂 Van az lazán 10-11 is , de mint írtam nem is erre van.
Nem erre van, de az adat valós. 2021/2023 as autókról beszélek de te mindkettőt használtad tartósan … 😂 ha ennyi pénzed van, akkor nem ilyen szrokban gondolkodnál mint én …😁
Ha meg másik kocsiban használtad a régi típusoknal notor és motor és kasznival is van Am különbség .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!