Németországig el szabad mennem nyáron téligumival? Cascot vagy bármi biztosítást tudok kötni rá 5 napra?
Figyelt kérdés
Egy nem túl jó állapotú autóval indulnék el, összesen 1600km-t mennék.
Belföldön bátran mászkálok vele, kicsit kopog, csattog, de műszakis és motorikusan, fék ügyileg szerintem rendben.
Téli gumival szabad közlekedni ott nyáron?
Plusz van olyan biztosítás, ami fizet akkor, ha lerobban az autó, és haza kell hozni traileren, plusz a 4 fő utast is?
Attól félek csak, hogyha valahol lerobban, nem tudom majd hazahozni, vagy fizethetem a szervízben a sokezer eurós sos javítást.
2023. szept. 7. 22:49
1/5 anonim válasza:
Ne haragudj, hadd kérdezzem meg, ha valamivel belföldön te bátran jársz, azzal miért ne mehetnél ugyanezen az éghajlaton messzebb? Ha annyira nem bízol benne, hogy elvisz addig, belföldön sem kéne használni. Ha meg belföldön elég, akkor odáig is elég lesz. Olyan ez, mint amikor a motoros azt mondja, hogy "de hát csak a városon belül nem kell felöltözni", miközben ott történik a legtöbb baleset.
2/5 anonim válasza:
És igen, van ilyen biztosítás. "asszisztencia" kulcsszót írd be a gugliba, és azonnal találsz annyi ajánlatot, hogy nem fogsz győzni válogatni.
3/5 anonim válasza:
Nyáron télivel szabad.
Csak téli útviszonyok esetén nem szabad nyárival.
4/5 anonim válasza:
Az osztrák ha kivesz akkor az megfingat és nem enged el amíg ott megnem csináltatod, plusz a büntetés.
5/5 A kérdező kommentje:
Miért fingat meg az osztrák? A téli gumi miatt?
2023. szept. 8. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!