Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóm lámpája elég matt és...

Autóm lámpája elég matt és karcos, körmömmel érzem benne karcokat ezt egy polírozás rendbehozza?

Figyelt kérdés
Nem is értem mitől ilyen "karcos" mintha valaki bottal karcolgatta volna olyan érzés ha végigsímitom.. tehát nem csak mattult hanem tiszta karc.
2023. szept. 7. 19:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A polírozás csak a mattá vált felületet hozza rendbe meg a nagyon apró hajszálkarcokat, a durvákat már nem, mert ahhoz igen csak egy szintre kell csiszolni a felületet hogy rendbe legyen és az sem olyan jó már ha ennyire sokat kell csiszolni és utána polírozni.

Persze otthon lehet próbálkozni, picivel jobb lesz de nem lesz 100% os. Viszont 1-2 évig jobb lesz majd.

Én is így csináltam minden évben nyár végén políroztam és egész jó volt, akkor egyre többet vezettem sötétben mivel hosszabbodtak az éjszakák így nekem emiatt is volt fontos hogy lássak is. Amikor már meguntam hogy újra kell polírozni akkor beruháztam egy új lámpatestre persze párban. Amint megjött egyből csaptam el rá védőfóliát ami védte sok mindentől főleg az UV-tól, és már közel 5 éve megvan még mindig baromi jól tartja magát. Persze a fóliát lecseréltem mert kezdett viseltes lenni de maga a lámpatest jól bírja így is. Nem olcsó de ha hosszú időre tervezel még az autóddal akkor érdemes elgondolkozni ezen.

2023. szept. 8. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!