Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki vizsgára kell még...

Gyula1971 kérdése:

Műszaki vizsgára kell még papíron vinni a KGFB-biztosítás igazolást?

Figyelt kérdés

Vagy lekérdezik ők a rendszerből.

Nincs nyomtatóm, és előző műszakin ki kellett nyomtatnom 2-éve és vittem papíron.-

Mondjuk ezt egy jó szerkesztőprogrammal is el tudja készíteni,aki ért hozzá.-

A hiteles a lekérdezés lenne.

#Műszakin a KGFB igazolás.
2023. szept. 4. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Dehogy kell. Én legutóbb úgy műszakiztattam, hogy a szerelőmnél hagytam a forgalmit meg a kulcsot, ő meg másnap visszaadta...
2023. szept. 4. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem árt vinni, le kérdezi a rendszer, általában nem kell, de ha nem sikerül. És nincs nálad akkor szevasz van.
2023. szept. 4. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Sőt, papíron nincs is kgfb biztosítás igazolásom, amikor vásárláskor átírattam a járművet a nevemre, a kezemre írtam fel és olvastam be a kötvényszámot. :D
2023. szept. 4. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
A Járműszolgáltatási platformon is olvasható ha a jármű rendelkezik kötelező biztosítással, egy vizsgabázis, meg mondhatni állandóan be van jelentkezve oda, hiszen ők írják be az új vizsga érvényességét, töltik fel az adatokat, tehát nem tart semeddig megnézni a kötelezőre vonatkozó bejegyzést.
2023. szept. 4. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A JSZP és a KÖKIR nem egy és ugyanaz. A JSZP-be nem írnak semmit az egy csonkolt nyilvános adatbázis. Ha nem elérhető az adat, akkor nincs vizsga. A rendszer autómatikusan kérdezi le, ha nem sikerül (mert nem elérhető a biztosítási adatbázis) akkor a megfelelő igazolást BE KELL SZKENNELNI ÉS FEL KELL TÖLTENI a többi anyaggal együtt.

Cuki ez a nem kell semmi papír szisztéma, de lehet vele lukra futni.

2023. szept. 4. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért az emberek fordítva ülnek a lovon, mióta ezek az idióták kitalálták ezt a "papírmentes" világot. Úgy mennek vizsgára mint a Tesco-ba.

Ez egy Kérelemre induló, hatósági eljárás. Pont mint egy okmányirodába az igazolvány csináltatása.

Kell a Személyi, mert igazolnia kell magát annak aki kérelmez. Kell a forgalmi, mert egyeznie kell a vizsgálat tárgyával, és hivatalos lepecsételt bejegyzés is kerül bele.

Műszaki vizsga FELTÉTELE az érvényes KGFB, ezt lekéri a rendszer a biztosítási adatbázisból, ez a lekérdezés, ha nem sikerül akkor a kérelmező KÖTELES EZT IGAZOLNI, ha nem tudja bemutatni, és a vizsgabiztos ezt nem tudja feltölteni akkor bukta van.

Senkit nem fog ott érdekelni, hogy miért nincs, és akkor van a sírás.

Évente párszor megesik.

2023. szept. 5. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!