Megéri 400 ezer ft-ért Bmw-t venni,ha szeretnék vele randikra járni meg diszkóba a haverokkal?
Fősulis vagyok,kerestem egy kis pénzt és ilyen autó akarok.
Fekete legyen meg erős,tudjak vele előzgetni.
Vége az évnyitónak és kell még egy kövéret trollkodni hétfőig, igaz?
280 lóerős Passat nem elég? Kell még BMW is?
#15: Szerintem ugyanaz a korlátolt képességű írta ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
"Fősulis vagyok"
Már itt buktad a kérdésedet!
A Sok írigy rosszat ír neked, mert sajnálják tőled ezt a luxust.
Sajnos a legtöbbnek nem telik ilyen prémiumra!
Szóval ha tényleg van 400k-d Bömösre az a non plus ultra!
Abból a csajok is le fogják vágni ki itt a maffia!
A csajok amúgy még gerjednek a fényekre is szóval, lehetőleg olyan példányt keress ahol a műszerfalon sok minden világít, abból is látják, hogy van egy csomó dolog amit folyamatosan jelez neked a gép, hogy tudja.
Ha netán dízelt veszel, figyelj rá, hogy füstöljön, mert ha nem füstöl, ott valami komoly gond van. Előző tulaj kivette belőle a Smoke & Charm alkatrészt, azt semmiképpen ne vedd meg!
Fontos még, hogy M Plakett legyen, de ha nincs rajta ilyen matrica, feltétlenül vegyél rá akár ali express-ről, és ragassz mindenhova belőle, teljesen mindegy, hogy mennyit és hova, csak sokat. Mert az raj... ezt a sok hollóképű rókakutya úgy sem érti, mert nem érzik át a fílinget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!