Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyobb felniméretre váltanék,...

Nagyobb felniméretre váltanék, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Riogatnak, hogy milyen gyorsan el fog használódni a futómű, és hogy milyen kényelmetlen lesz a rugózás. Mi az igazság? Feleannyit bír majd a futómű? Elviselhetetlenül rázni fog? Egyébként 15-ről váltanék 17 collra.
2023. aug. 31. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
A magyar utakra butaság nagy felnit venni szerintem, mert kapsz egy kátyút, és egyből a felni, futómű kapja az ütést, mivel alig van gumimagasság ami elnyeli. Igen kényelmetlenebb lesz, és igen hamarabb elhasználódnak pl a szilentek.
2023. aug. 31. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyobbra cseréltem de nagyon rázott úgyhogy vissza cseréltem ballonosabbra.

Nyilván jobban néz ki nagyobb kerékkel az autó.

2023. aug. 31. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából az lenne,amit a kérdésedben leírtál.

E mellett kifizetsz egy csomó pénzt,egy ideig tetszeni fog az új kerék,aztán megszokod és rájössz,hogy az embereket nem érdekli,senki nem fogja megnézni.

Én végigcsináltam,tudom.

2023. szept. 1. 06:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy fog.

Én 140.000 km-t mentem el 15" téli és 17" nyárival, mostani kocsiban is kb. ennyinél járok 17" vs. 19" kombóval. Egyik autóban sem volt érdemi futóműprobléma.

Nyilván gumiméret függvénye is, de 2" váltást már érezni fogsz komfortban. De nem vészes.

Megjelenésben ég és föld. Ha van rá igényed, akkor soha nem fogod megbánni a nagyobb felnit.

2023. szept. 1. 09:03
 5/6 Koaxk Ábel ***** válasza:
49%

Nekem 18"-os a gyári felnim egy kis autón 225/35-ös peres gumival, nem mondom, hogy komfortos, de én imádom, eleve gyárilag sportfutómű van az autó alatt, meg valamennyire ültetett is gyárilag.

Sokkal jobban érzem az utat vele, persze aki úgy szeret utazni, mintha egy lágy felhőn ülne, annak egy horror lenne ez, ezzel konkrétan a legkisebb úthibát is észleled!

2023. szept. 1. 17:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. szept. 3. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!