Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kerül két millióval...

Miért kerül két millióval többe ez a BMW mint a másik ugyanolyan?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ugyanaz az évjárat, ugyanaz a motor, felszereltségbe is mindkettő extrás, annyi, hogy a drágábbra van kijelző, de ez nem két millió forint

2023. aug. 29. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem kerül 2 millióval többe.

2. Ezek használt jarművek. Az eladók annyiért hírdethetik amennyiért csak akarják. Reális áron alul is, ha nem tudja mi a valós értéke, vagy gyorsan el akarja adni. Vagy akár reális áron felül is hírdetheti, akár az új áránál drágabban is, semmi sem tiltja.

2023. aug. 29. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a leírásokat mindig fenntartásokkal kell kezelni.

Viszont a drágábbik sokkal meggyőzőbb. Normálisan kitöltött adatlap, normális leírás, amiben leír fontos dolgokat, részletes fényképek. Az olcsóbbik épphogy odahányt pár haszontalan képet, felszereltségbe nincs megadva semmi (vagy ennyivel kevesebb cucc van benne? Az is lehet és akkor az is sokat jelent az árazásban), a leírása semmitmondó és az alapján egészen biztos vagyok benne, hogy valami igénytelen kereskedő az eladó. Senkinek sem szabad vakon hinni, de aki elég igényes egy normális hirdetés feladásához, arról sokkal inkább elhiszem, hogy nem egy f*stömlőt árul, aki pedig nem képes még erre sem, az tuti, hogy az autóra is szart rá.

Továbbá: a drágábbik 7 évvel ezelőtt lett behozva, azóta végig egy tulaja van, ahogy ezt le is írta és évente alig 10-15 ezret volt használva. Az olcsóbbikat 4 év alatt már a második tulaj adja el és évi 25-30 ezret volt hajtva.

Ismétlem: mindezt fenntartásokkal kell kezelni. Ez csak a kiindulási pont, mindezekről meg kell győződni élőben. De ha ezek a dolgok valósak, akkor teljesen reális az árkülönbség. Az egyik egy széthajtott gazdátlan problémakupac, a másik meg egy tisztességgel tartott autó.

2023. aug. 29. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért a matek nem igazán megy, az csak 1 misi....
2023. aug. 29. 23:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Előtte egy másikat néztem, csak nem azt linkeltem végül, az 2 millióval volt drágább, valóban elnéztem ezt.
2023. aug. 30. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!