Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Folyik a lengéscsillapítóm?

Folyik a lengéscsillapítóm?

Figyelt kérdés
Múlt héten cserélt a szerelő lengéscsillapítót, hátsót párban. Azt vettem észre ha ugrat a kocsi utána büdös égett olaj szag van, és füst!!! Mi lehet ez? 70 ezret fizettem! Új is folyhat?
2023. aug. 27. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyik, az baj. Garanciában meg kell csinálniuk. Rossz a lengéscsillapító.
2023. aug. 27. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Erdei úton mentem ahol ilyen hullámos volt az út. Utána éreztem a büdös égett szagot, mind a két oldalon! Még füstölt is! Akkor hibás az új? Csak azért kérdezem hogy nehogy kinevessenek ha vissza megyek. Nem értek hozzá! Akkor ez nem normális hogy büdös égett szaga van? Köszönöm a választ!
2023. aug. 27. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogy normális. Már a folyás sem. Akkor szokták kicseréltetni. Az a baj, hogy sok utángyártott szar, ezért nem szabad az olcsót beletenni.
2023. aug. 27. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát még ilyet nem hallottam hogy a lengéscsillapítónak égett szaga legyen.

Máshonnan érzed te azt.

2023. aug. 27. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos hogy a motor okádja a füstöt és az olajat.
2023. aug. 28. 07:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!