Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék kicsit utazgatni, világot látni, más országokba eljutni. Jelenlegi autóm 2005 swift 1.3 benzin, de azon gondolkozok hogy lecserélem egy nagyobb kategóriájú dízelre. Nézegettem 2008 utáni 1.6 tdci ford focust, 1.9 pdtdi 2-es octaviát, 2.0 d4d corollát, s40/v50 1.6 dízel volvo-t. Nem tudom melyiket érné meg, nem akarok lerobbanni sehol lehetőleg. Valamint ez lenne a mindennapi autóm is egyben. Melyik az ami szerintetek a legjobb lenne? Esetleg más típus amit nem írtam?

2023. aug. 27. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez mind jó.
2023. aug. 27. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy tank üzemanyag árából kb. bárhová elrepülhetsz Europán belül.

Inkább tartsd meg a szuzit és menj repülővel.

2023. aug. 27. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha rendbe van a szuzi, arra nem fogod rákölteni az életed.
2023. aug. 27. 16:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Az van hogy van rajta 2 helyen rozsda meg váltócsapágy felújítás előtt állok, ami háát elég drága mulatság, meg 1-2 apróság lassan jön és nem biztos hogy megérné mindezt rákölteni. Ha megcsinálok mindent rajta valószínű hogy megtartom mert más nagyon nem tud már elromlani benne ami nem ilyen filléres tétel. Repülővel max usa lenne a cél, imádok vezetni. Egyébként még a 2.2-es dízel accord is szóbajöhet.
2023. aug. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!