Bigjoe2728 kérdése:
Volvo milyen autó? V40, S80, S60 régebbi fajták 2000-2003ig
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem hogy milyen autó a Volvo hogy, mennyire romlik el bajos autó? Ill ha elromlik mennyire drága hozzá az alkatrész, Skoda octaviam van 2002es viszonyítás képpen melyik amelyik elromlik hamarabb és melyiknek olcsóbb az alkatrész.2023. aug. 26. 22:54
1/6 anonim válasza:
S40, V40 Renault motor, és váltó. És rozsdásodhat is.
2/6 anonim válasza:
Mennyire romlik el? Komolyan képes voltál ezt leírni?
3/6 anonim válasza:
Melyikhez olcsóbb az alkatrész:Skoda
Volvo mennyire romlik el:nagyon, és drága.
Egy kommersz tucat autóról, öreg prémiumra váltani f@szság pláne ilyen S80-ra. Ami jó ezekből az fajlgosan drága is, a legtöbb lerúgott f@stömlő, amibe talicskázhatod a lóvét.
4/6 anonim válasza:
A bajusz kapcsoló szokott elromlani.
5/6 anonim válasza:
#1: csak a dízel Renault, és pont nicns vele baj, a váltó közül is csak talán egy fajta, az összes benzines Volvo motor. A rozsdásodás igaz.
6/6 anonim válasza:
Az itthon árult régebbi volvok sajnos tényleg nagyon le vannak lakva, érdemesebb pl német oldalakon megnézni, nekem 2003-as S80-am van, osztrákoktól behozva, gramm rozsda nincs rajt. Nem egy ember kommentjét olvastam el külföldi oldalakon, a világból kimész a régebbi modellekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!