Hogyan lehet utólagos légszűrővel műszaki vizsgát tenni?
Az autó Amerikából behozott forgalmival rendelkezik. Többek között a légszűrője megsérült és felvettem a kapcsolatot egy német forgalmazóval, akitől tudok alkatrészt és bizonylatot venni.
Hiába küldöm el neki az Amerikai forgalmit, azt írja, hogy neki érvényes forgalmi kell a bizonylat kiállításához, amit 99€-ért készít el.
A bizonylathoz milyen papírokat/adatokat kell megadnom vagy hogy működik ez az egész?
Milyen bizonylatot akarsz venni?
OT-zni akarod?
Egyébként, ha megmondta, hogy mi kell a bizonylathoz, jelentsen ez bármit, akkor nyilván azt kell megadnod...
Mivel amerikai az autó így egy komolyabb vizsgát kell tennem, ahol majd jól megállapítják, hogy európai forgalomra alkalmas.
Itt jön a csavar, nekem egy karbonházas direkt légszűrőm van, amin szerintem messziről látszik, hogy nem gyári.
Mi kell nekem egy sikeres műszaki vizsgához vagy hol tudok tájékozódni?
#4: Akkor nem kell semmi tanúsítvány, megveszed a gyári/utángyártottat és kész.
Az, hogy mi kell, azt majd szépen megmondja az NKH-nál a vizsgabiztos a vizsga alatt, hangulatfüggő mennyire akar majd megsz/patni. Esetleg előzetes állapotfelmérésre elviheted, de az sem garancia semmire.
Érvényes forgalmi kell egy légszűrő vásárlásához, és még ezek után 99.euróért ad bizonylatot?
És ezt el is hiszed? 😂
Mondjuk én bemennék egy bontóba, keresnék egy nagyjából hasonló méretű és kinézetű szűrőházat, föltenném, oszt csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!