Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kinai hogy tud maganak uj...

A kinai hogy tud maganak uj motort venni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=M8dnfN-ATMY&ab_channel=SueDa..

mibol? Ez a motor nagyon draga

2023. aug. 20. 22:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem 3 milliot semmilyen motor nem ér
2023. aug. 21. 02:13
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez már a sokadik ilyen DRÁGA kérdés !!!

EZ akadt be neked???

2023. aug. 21. 05:58
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Neked ez valami mentális betegség vagy a szintedet akarod növelni? Mi lesz a következő drága? Vannak ötleteim, és akkor a közlekedésen is túl tudsz terjedni? Hogy tud magának valaki borjúbélszínt venni? Hogy tud valaki tűzifát venni télire? Hogy tud valaki Converse cuccokat venni? Miből telik ennek az embernek kapucsengőre…

Tudod kedves, ha téged frusztrál, hogy másoknak van pénze, neked meg nincs, az szomorú. És talán nem is tehetsz róla, hogy nincs. De boldogabb leszel attól, ha másnak sincs?

Én keveset kerestem világ életemben, de azért egy hárommilliós kocsit tudtam venni. Meg saját tulajdonú házban lakom. Szégyelljem magam ezek miatt?

Az mindig nagyon nagy tévút, ha idegen országok pénzét banki árfolyamon átszámolva méregeti. Az un. fogyasztói kosár teljesen más. Vannak országok, ha így nézed piszok drága a napi kiadás. Sokba kerül az étel, ital, benzin, ezer más, amire naponta pénzt kell adni. Ellenben nagyon olcsó egy lakást fenntartani. Vagy fordítva. Sokat kell az otthonodra költeni, de kajára stb. alig.

Meg pl. Floridában megállás nélkül megy a légkondi (luxus, hehe), mert megpusztulsz nélküle. Viszont nem megy el a pénzed fűtésre, mert télen is enyhe az idő. Honnan telik nekik légkondira, amikor az drága?

2023. aug. 21. 07:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem vett új motort a kínai, amúgy meg nyugodtan tegezz.
2023. aug. 21. 07:16
 25/27 dirtboy ***** válasza:
Ebben egyetértünk szerintem sem de nem mindenkinek kell nagyobb motor. Sok embernek 600-700-as motor az álom motor és nekik megér 3milliót mert maximálisan kielégíti az igényüket.
2023. aug. 21. 08:32
 26/27 A kérdező kommentje:
most neztem a kommenteket, valakinek irta hogy az osszes penzet elkoltotte erre a motorra.
2023. aug. 21. 14:00
 27/27 anonim ***** válasza:
Kis gagyi gyerek még ki is emeled??
2023. aug. 23. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!