Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi ideig gyűjöttél pénzt...

Mennyi ideig gyűjöttél pénzt a mostani kocsidra?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még az agyatlan áremelkedes előtt vettem újonnan, kb 10 havi megtakarítás ment rá.
2023. aug. 20. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok. Én is még az áremelések előtt vettem, 2018-ban. Azóta eltelt megint 5 év. Összegyűlt a bankszámlámon megint több, mint amennyiért vettem annó az autót. De ezt most én sem tudatosan gyűjtögetem valamilyen célra, csak félreteszem, amit az adott hónapban nem éltem fel. Még nem tudom mire fogom költeni, most nem valószínű, hogy autóra.
2023. aug. 20. 14:05
 13/14 anonim ***** válasza:

1 évig gyűjtöttem pénzt az autóra,amióta tudtam hogy ez kell.Persze előtte is volt tartalékom de azt nem kifejezetten kocsira gyűjtöttem.Kicsit túlköltekeztem vele de nem létfontosságú hogy menjen minden nap,azóta már meg tudnám venni mégegyszer.

2007-es Honda Civic szedán,1,5 éve vettem 2 millióért

2023. aug. 20. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyűjtöttem - loptam.
2023. aug. 20. 17:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!