Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi ideig gyűjöttél pénzt...

Mennyi ideig gyűjöttél pénzt a mostani kocsidra?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Pár hónap.
2023. aug. 19. 22:21
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
820-ért vettem 5 éve. Az előzőt 450-ért adtam el. Pár hónap alatt raktam össze a maradékot.
2023. aug. 19. 23:11
 3/14 anonim válasza:
57%
Nyertem,így nem kellett gyűjtenem rá.
2023. aug. 19. 23:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
3 ev, 1.5 millioert vettem
2023. aug. 20. 00:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb mint egy havi fizumért vettem .
2023. aug. 20. 06:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 5 év. Addig volt másik, amit használtam, amúgy sem volt sürgős. A régi is megvan második autónak, nem adtam el.
2023. aug. 20. 10:01
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

Semennyit. Kb. kéthavi fizetésem volt, az meg nem gyűjtés kategória.

Igaz ugyan, hogy nem lehet farokméregetőversenyt nyerni vele, cserébe nem is hagyok ott vagyonokat a szervizben ha valamelyik kopó alkatrész cserére szorul.

2023. aug. 20. 10:30
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Semennyit, a banknak törlesztem. Nem szeretek a megtakarításaimhoz nyúlni, autóra meg főleg nem szórnám ki az egészet, hogy aztán ne legyen miből finanszírozni a dolgait. Így azonnal meg tudtam venni, olyan autóm van amit imádok és amire büszke vagyok, havonta fizetem még kevesebb mint 2 évig, aztán szabad vagyok mint a madár. Addig is van az autón Casco, a hitelen pedig biztosítás.
2023. aug. 20. 10:40
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

Semeddig. Vettünk fel Provident hitelt, illetve a barátnőm vett fel fizetéselőleget a munkahelyén (én is tudtam volna, csak mivel külsős cég alkalmaz, így egyben vonták volna le a következő fizetésnél, míg neki lehet olyat, hogy részletekben fizeti vissza).

Azonnal kellett az autó, nem volt idő rá évekig gyűjtögetni.

Bár ha azt számolom, hogy havi 60 ezret vonnak le a páromtól az előleg miatt, akkor a 400 ezres autó ára összejött volna 7 hónap alatt, de ha még hozzávesszük, hogy át kellett íratni, eredetvizsgáztatni, műszakiztatni, biztosítást kötni rá, plusz még 1 hete szerelőnél van magas alapjárati fordulat miatt, akkor így nézve ha 60 ezreket rajtunk volna félre, lett volna az 8-9 hónap is...

Azonnal kellett az autó, mert azzal járunk melózni, tömegközlekedéssel sajnos elég tortúra a megközelíthetőség.

De hát egy alig félmilliós autóra is hitelt/előleget kell felvennie az embernek... Isten hozott Magyarországon, a fejlett Európai Unió egyik tagállamában!!!👍👍👍👍👍

2023. aug. 20. 12:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Konkretan nem gyujtottem autora, volt megtakaritasom es az elozo autom olyan allapotban volt hogy nem erte meg foglalkozni vele, igy vettem masikat. Egy havi fizetesem ment ra de ez sem uj auto.

Az elso automra gyujtottem konkretan es 1 evig tartott osszeszedni a penzt az akkor fel millios autora.

2023. aug. 20. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!