Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek, ha elhagytam az...

Saavedro kérdése:

Mit tegyek, ha elhagytam az egyik rendszámomat, DE...?

Figyelt kérdés
Egy másik önkormányzat rendőrsége értesített, hogy meglett és visszaküldik. Viszont addig kéne használnom a kocsit ideiglenesen egy rendszámmal. Az én lakóhelyem kormányablakában ezzel kapcsolatban nem tudtak segíteni. Hol kaphatok esetleg egy jegyzőkönyvet/igazolást arról, hogy a dolog megoldása folyamatban van?
2023. aug. 19. 12:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amit küldtek az szerintem pont jó igazolásnak.
2023. aug. 19. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is.. Ha menni kell, akkor menni kell, inkább hátul legyen fenn ha csak egy van kéznél.
2023. aug. 19. 13:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha a kormányablak nem tud segíteni, akkor én a rendőrségtől kérdezném meg.

Mert reflexből én meg azt gondolnám, hogy amíg nem kaptad vissza kézhez, nem mehetsz a járművel. Motorosok szoktuk mondani, hogy inkább csúsztunk volna el, minthogy a rendszámot elveszítsük, mert a szerviz gyorsabb, mint megigényelni az elveszett rendszámot, és amíg nincs rajta, addig nem mehet sehova. Ilyen szempontból még szerencsés is vagy, hogy megtalálták és visszaszolgáltatják.

2023. aug. 19. 15:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem küldtek nekem semmit, telefonon beszéltünk. Egyedül egy SMS van a birtokomban.
2023. aug. 19. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát hívd fel őket.
2023. aug. 19. 15:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Az SMS-t vidd magaddal azért. :D
2023. aug. 19. 16:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem bírod ki azt a három napot, amíg megjön postán, miért nem mentél el érte?

Komolyan kérdezem. egyébként amikor nekünk egy teherautón cserélni kellett, a néni az okmányirodában simán rámondta, hogy a papír amit adott, azzal lehet menni rendszám nélkül is. Ha megállít a rendőr elfogadja, hogy folyamatban van az ügy.

2023. aug. 19. 20:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Semmi papír nincs nálam, másodszorra írom...amúgy milyen 3 napról beszélsz? 🤡 8-án értesítettek és most 20-a van...24-én utaznék...
2023. aug. 20. 02:05
 9/13 anonim ***** válasza:
És 12 nap alatt nem jutott eszedbe megérdeklődni, hogy mikor várható? Kaptál sms-t, hívott valaki, tehát nyugodtan felhívhattad volna azt a telefonszámot. Ezek után ha 24-ig nincs rendszámod, csak a te hibád.
2023. aug. 20. 02:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Miért a rendőrségen kérjem számon, ha lassú a posta? 🤡 Már 8-án feladták, egyszerűen valótlanság az, amit te sugallani akarsz (azaz, hogy pikkpakk megjön). És nem ez volt a kérdés amúgy sem.
2023. aug. 20. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!