24 évesen, első autónak, munkába járáshoz nagy őrültség lenne egy régi Volvo S80-ast venni?
Évi 3-400 tankoláson felül?
Csak a kötelező biztosítasod lesz 150 körül.
És számíts rá, hogy lesz vele baj bőven.
Ha havi 200-at nem tudsz rá elkülöníteni üzemanyagon felül, akkor ne vegyél ilyen autót.
Remelem nem azt az S80-at nezegeted amirol meg video is van font, forditva felrakott hosszbordas szijjal. 😄
De arrol meg nem esett szo, hogy myen motor-valto lenne a kiszemelt. Ettol azert nagyban fugg hogy mennyibe kerul fenntartani.
Nekem is Volvom van, 2.4 benzines. 1-2 aprosagon es a lendkereken kivul nincs baja, de az kisebb kaszni. Azert evi 2,4 misit, azaz havi 200-at nem kell rakolteni, ha jot veszel kozel koltsegmentes lesz. Ez nem hullik szet 15-20 evesen mint az also-kozepkategorias egyeb konszern termekek.
Egy 2.4 D [D5], 163 le a kiszemelt. Illetve egy V70-et is néztem ugyan ezzel a motorral, de a két autó úgy tudom, hogy teljesen ugyan az, csak a V70 az kombi.
Hol van az a videó?
Akkor nem azt néztem.
De be tudnád linkelni? Kíváncsi vagyok. Nem találom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!