Az elsősegélyvizsgáról kapott kártyát magammal kell vinnem mindig amikor autót vezetek ? Tehát ezt kötelező jelleggel magamnál kell tartanom ?
Figyelt kérdés
Nem találok olyan tárcát amibe belefére gyűrődés nélkül.
A tesómnak pár hónapja van meg, de azóta szinte a felismerhetetlenségig gyűrődött a tárcájában.
Ő hordja magával amióta van jogsija, de ő se tudja, hogy kötelező lenne.
Köszönöm szépen!
2023. aug. 17. 14:00
11/14 anonim válasza:
#2 Nekem van jogsim ,de nincs elsősegély vizsgám. Na ilyenkor mizu?
12/14 anonim válasza:
#11 Valószínűleg nem érdekel senkit. Amikor az EÜ-t tanultam, azon akadtam ki, hogy miért nem a közoktatás része, most belegondolva franc sem emlékszik a negyedére sem. Amikor unokatestvérem gyerekének csontja tört, mert fellökte a kutyája, 40 éve vezető rokonom akkor tudta meg, mi a zöldgallytörés fogalma. Nekünk meg ezt tanfolyamon a fejünkbe verték. De minek? Hívom a mentőt, igyekszem, hogy a kiérkezéséig ne haljon meg senki.
13/14 anonim válasza:
11-es, esetleg eü végzettséged van?
14/14 anonim válasza:
#13 Nincs, csak pont a korona vészhelyzet bejelentése után 2 nappal csináltam a forgalmit, és akkor ideiglenesen nem kellett egy rövid ideig elsősegély vizsgát csinálni a jogosítvány megszerzéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!