#2 Oké, de ez meg nem kérdés.
Amúgy meg én nem nagyon értek a motorozáshoz, de legjobb tudomásom szerint a jó minőségű motoros ruházat sokszázezer forint. Ez 233 ezer. Tehát nem drága.
3-as
Ebben az estben nem muszáj hozzáírni a kérdéshez. Jobb csendben tovább menni mint f@szságot írni ha már nem értesz hozzá.
Ez egy légzsákos mellény,ezt még pluszba veszed fel. Miért kellene ennek ettől többe kerülnie? Ennyiért egyébként már normális bőrruhát is kapsz sőtmég olcsóbban is. Hogy hogy némelyik márka árul sokkal drágább ruhát is az nem jelenti azt hogy csak azok védenek rendesen és a 200ezres bőrruha meg nem. A név megfizetése ugyan úgy ott van motoros felszerelésnél is mind mindenben másban.
#4 Ki a tököm mondta, hogy drágábbnak kéne lenni? Ki beszélt márkákról? Hogy jön ide a bőrruha? Mégis miről beszélsz te?
Az volt a kérdés, hogy megmentheti-e az életedet. Hát mégis hogy a k*rva isten picsájába ne menthetné már meg? Ez egy LÉGZSÁK a törzsednek. Hogy merülhet fel a kérdés, hogy hasznos-e? Hogy lehetne ez nem hasznos?
Az meg, hogy drága... aki egy picikét is tiszteli az életét, annak megér ennyi pénzt. A koporsó és a temetés drágább.
"Nem tudom, jó lenne ha lenne olcsóbban is."
b#zdmeg ezt a zseniális megállapítást :D
nem kéne jelölni a srácok a béke-nobel díjra?
Megmentheti, de szerintem inkabb a serülesek súlyosságat enyhíti.
Draganak nem mondanám, amikor egy olcsó katos bördzseki is 70 ropi, ez meg meg viszonylag új fejlesztes a piacon.
Olvasd vissza amit írtál. Elsőnek hogy tudomásod szerint egy Jó MINŐSÉGŰ motoros ruha több százezezer forint. Majd utána írod hogy ez nem drága.
Ebből mire lehet következtetni mégis ha nem arra hogy ezt nem tartod jónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!