Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig érdemes foltozgatni...

Meddig érdemes foltozgatni egy autót?

Figyelt kérdés
7 évvel ezelőtt vettem egy 2000évj 4es golfot 1,6 16v benzinest 450ért.1-2 évre terveztem vele. De megvan még mindig.Túl sok pénzem nincs másikra,max 1milliót tudnák autóra szánni.Közbe ezt megszerettem meg költögettem is rá folyamatosan,többnyire a futómű ki lett cserélve apránként,küszöbök. Motorja jó olajat nem eszi,klíma működik. Most kéne gumizni(téli-nyári kuka),vezérlést cserélni.Ez egy 2-300eft. Ráköltsek még annyit szerintetek,vagy vegyek másikat. Ha ráköltöm azért még szeretnék elmenni ezzel 4-5 évet. Ez reális lehet még?(most 330ekm van benne)
2023. aug. 13. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Simán reális, ha amúgy jó állapotban van, az 1 milliósra is lehet pénzt locsolni bőven.
2023. aug. 13. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Szinte biztos hogy nem fogsz jobbat kapni 1 millióért. Csak úgy találhatsz jó autót, ha beállítasz hirdetésfigyelőt és amikor felkerül egy jó, egyből lecsapsz rá, de akkor sem garantáltan jó. Olyan szarokat árulnak hogy az hihetetlen. Másrést pedig azt is kezdheted majd újra rendberakosgatni, ha veszel másikat. Inkább csináltasd meg a mostanit.
2023. aug. 13. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem rohadnak akkor ezek jó autók.

Sajnos 2 millió alatt mostanában nem igazán lehet jó autót találni.

2023. aug. 13. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Simán reális. 1M-ért nem kapsz érdemben jobbat, így nincs nagyon értelme a cserén gondolkozni.
2023. aug. 13. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!