Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szabad venni új Suzuki S-cross...

Szabad venni új Suzuki S-cross 1.4 Mild Hybridet?

Figyelt kérdés

Döntésképtelen vagyok. Az áruk esett tavalyhoz képest, így 7.8 mFt lenne GL+ felszereltséggel, ami bőségesen felülmúlja a mi igényünket. Másik 1.5 TSi használt Octavia III lenne, aminek nagyobb a csomagtartója,hátul is hihetetlen nagy lábtere van, árban is jobb, viszont ez használt, 4-5 éves, és tudja fene milyen előélete van.

Van esetleg tapasztalata valakinek, hogy egy vadonatúj S-cross jobb döntés lehet-e. Annyit tudok, hogy ezekben a Boosterjet motorok nagyon jól sikerültek, viszont azzal is szeptikus vagyok, hogy a benne található 48V-os elem mennyire megbízható.

Tudom, hogy egy szedánt hasonlítok össze egy SUV-val két külön kategória, de a kérdés az, hogy megbízhatóság szempontjából jobb egy új Szuzi, mint egy 4-5 éves Skoda?

2023. aug. 13. 09:39
1 2
 11/12 Barnabas333 ***** válasza:
Erre annyit tudok írni, hogy van egy gazdag ismerősöm, ő mindig 4-5 éves autót vesz, most egy Skoda szuperB kombit vette 2 éve. De neki nem gond, ha 1-2 millát még rá kell költeni. Én nem vagyok gazdag, de 5 éve pont volt 5 millió megtakarításom, én új autót vettem, de addig tervezek vele, amíg szét nem hullik. Sajnos ma már iszonyat felmentek az árak. És ma már az új autókkal is sok a gond, annyi benne az elektronika, meg nem 20 évre rakják össze. Nehéz okosnak lenni, mindennek van előnye és hátránya is.
2023. aug. 16. 10:29
 12/12 anonim ***** válasza:
11! Reálisan látod a dolgokat.
2023. aug. 16. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!