Mit tehetek vasárnap reggel, ha a kapum elé parkoltak?
#1. És utána a tulaj feljelenti rongálásért, plusz még tovább marad majd ott az autó. Zseni vagy...
Ha nem tudsz miatta elmenni a saját autóddal, akkor hívj közterest, vagy akár rendőrt is, hogy akadályoznak téged ilyen módon. Talán tudnak (és akarnak) segíteni.
Azért én a biztonság kedvéért hagynék egy nem túl barátságos hangvételű üzenetet a tulajnak is, plusz ezután kitenném a kapubejáró táblát, hogy máskor ne álljanak oda.
Ez nálunk is divat. 4 emeletes társasházak vannak velünk szemben az út túloldalán. Van, hogy napokra leteszik a kocsit totál a kapu elé. Vagy úgy parkol le, hogy egy métert belóg a kijáróba. Én meg menjek fel a járdaszegélyre, meg ahova tudok, ha ki akarok jönni.
Raktam ki táblát a kapura. Semmi haszna. Ugyanúgy odaállnak. Cetlit is raktam, ugyanilyen eredménnyel, csak még összegyűrve át is dobja a kerítésen. Rendőr volt hogy kijött, engem igazoltat. Utána nézi, vakarja a fejét, nagy nehezen lekéri a tulaj adatait. Kiderül, hogy a lakóhelye az ország túlsó végében van bejegyezve. Ekkor azt mondja, hogy várjam meg, amíg elmegy, viszont látásra.
Vegigcsongeted a szomszedokat, es megkerded, hogy nem-e az ovek az auto, ha igen, kulturalt hangnemben megkered, hogy alljon mar odebb. 10 percen belul megoldodik a problema.
Nem kell rendorseg, kozteruletis, gumi kiszuras, kedvesseg cetlin, csak emberkent kell viselkedni.
6-os: szerinted ha egy idegen valaki becsönget vasárnap reggel 6-8 között, ki fog válaszolni a kérdésére, és hányan küldik el melegebb éghajlatra????
Másrészt egyáltalán nem biztos, hoyg valamelyik szomszéd áll ott, így a probléma marad megoldatlan!
"6-os: szerinted ha egy idegen valaki becsönget vasárnap reggel 6-8 között, ki fog válaszolni a kérdésére, és hányan küldik el melegebb éghajlatra????"
Ok, jogos, nem figyeltem az orara. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!