Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen problémával be mernétek...

Ilyen problémával be mernétek vállalni egy hosszabb utat?

Figyelt kérdés
Jobb első fékprobléma van az autón, a felni tűzforró 20km megtétele után, miközben a másik 3felni legrosszabb esetben is csak langyos. Autószerelővel egyeztettem-időpontot kértem javításra, és megjegyezte, h nem érdemes nagyon halogatni a javítást, mert hosszútávon közlekedve gy tönkremegy a fékrendszer és sokkal többe kerül a javítás. Viszont a javításig muszáj használnom az autót. Picit rám is ijesztett, nem tudom be merjek vállalni egy hosszabb 50 vagy 100 km-es utat. Járt már valaki hasonló cipőben mint én? Be mernétek vállalni egy hosszabb utat?
2023. aug. 11. 15:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Végül mindenki azt mondta, hogy nem indulna el, de ez téged nem érdekel. Akkor miért tetted fel a kérdést?

Indulj! Jó utat!

2023. aug. 12. 08:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Féknél nincs olyan, hogy "egy rossz, a többi jó". Egyetlen közös fékrendszer van. Ha egy ponton meghibásodik, akkor szar az egész.

De amúgy engem sem érdekel innentől, mi megpróbáltunk segíteni, de mindenáron meg akarja magát ölni, hát akkor tegyen úgy. Csak arra kérlek, hogy még most tedd meg, mert hétfőn utazok keresztül az országon, szóval örülnék neki, ha addigra el tudnák takarítani a darabjaidat a helyszínelők.

2023. aug. 12. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!