a hideg szembeszél nem igazán tesz jót az ízületeknek, meg a csúszós, nedves, jeges utak sem életbiztosítás
2023. aug. 10. 01:21
2/9 anonim válasza:
Senki nem tiltja.
2023. aug. 10. 01:24
3/9 anonim válasza:
Egyszer mentem hidegbe robogoval, talan +6 vagy +7 korul lehetett, korul de azt hittem odafagyok, olyan hideg volt, pedig volt rajtam 2 kabat, 2 nadrag, vastag kesztyu. Szoval en nem motoroznek tobbet hidegben.
2023. aug. 10. 02:32
4/9 anonim válasza:
Ráadásul a gumi tapadása is sokkal gyengébb mint nyáron ezért sokkal veszélyesebb télen motorozni.
2023. aug. 10. 05:29
5/9 anonim válasza:
Lehet, de egy Piaggio MP3 vagy hasonló nem árt hozzá.
2023. aug. 10. 05:45
6/9 anonim válasza:
Csak azt lehet.
2023. aug. 10. 08:29
7/9 anonim válasza:
Nem tiltja törvény, se egyéb jogszabály, tehát lehet. Én mondjuk már biciklin is le szoktam fagyni a menetszélben 0 fok körül külső hőmérsékletnél.
2023. aug. 10. 09:00
8/9 anonim válasza:
Lehetni lehet, hogy érdemes-e, az már egy másik kérdés
2023. aug. 10. 09:39
9/9 anonim válasza:
Lehet. 80-as években sokat motoroztak télen is, Sok embernek nem volt autója, így a bicikli mellett a motor volt az egyetlen jármű. Tanyán laktunk, és 10 centis hóban is Simsonnal mentem kenyérért a 6 km-re lévő faluba. Száraz úton még -10 fok se akadályozott meg abba semmi, hogy ETZ-vel elmenjek 40-50 km-re diszkóba.
Ma már azért nem szívesen ülök motorra +10 fok alatt, de sok ételfutár még hidegben is motorral jár. Már vannak nagyon jó lábtakarók, pl. a Tucano Urbano, sok motoron van markolat- és ülésfűtés, de a téli motoros ruhák is védenek a hidegtől. Csúszós, havas, jeges út viszonylag ritkán van, úgyhogy fizikai akadálya nincs a téli motorozásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!