Ha leveszem valamelyik kereket a kocsiról, a féktárcsán melyik részén lehet megnézni hogy az milyen márka?
Vagy csak akkor lehet megnézni ha le van szerelve ill. a féktárcsán olyan helyen van a márkanév, hogy elkopása után is rajta marad?
Még nem volt féktárcsa sosem a kezemben és fognak nekem cserélni, csak kíváncsi vagyok hogy jelenleg milyen márka van rajta.
Négy éve van meg a kocsi, akkor a gazdája komplett új fékekkel adta el nekem, azóta 50ezer km-rt bírtak ki a fékek, mostanra elkoptak, de a tárcsák valamennyire jók, de mindet cseréltetni fogom.
Ha 4év alatt nem rohadt ki belőle az esetleges gravírozás az csoda lenne. Ha van valami azt az élén, vagy az agy peremén találod esetleg (képen fekete részek)
"Hét válasz jött, de úgy látom mindegyik komolytalan...csak hülyéskedtek..."
Karcsi87 válaszai jók. A belső vastagabb rész palástján (élén) vannak a tárcsa adatai. Ha még nem fedte el a rozsda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!