Vesztek mostanság új autót?
Figyelt kérdés
Azt mondja a autós újságíró hogy ezt a típust bla bla jól összerakták és hogy vinni fogják mint a cukrot.Kezdek örülni ,mint majom a farkának ,mosolygok a bukszám felé. Erre a végén azt mondja hogy 14millió az jó ár érte..hát én egy másik bolygóról kapom a fizetésemet? Bocsi de annyi pénzem egy új autóra sosem lesz..Neharagudjatok vagy én vagyok nagyon átba..va , félre tájékoztatva abból a szempontból amennyi fizetést kapok a munkámért vagy... Ti mennyit kerestek? Most ilyen árak mellett bocsánat , de eddig ez nem így volt de most szégyenlem de a hónap végén kevesebb van a számlámon mint a hónap elején..ebből sporolni, hogyan lehet?#Új autók ára, fizetés, spórolás, szeretnék egy ilyen autót,
2023. aug. 9. 15:08
11/18 anonim válasza:
Nem feltenni, hanem félretenni.
13/18 anonim válasza:
#9 az a 2000 euro amit a takarito megkeres annak fele elmegy alberletre.
En nem tervezek uj auto venni mert hitel nelkul nagyon sokaig kellene ra sporolni. Hitelt meg nem akarok felvenni.
Ha a mostani hiteleim ki lesznek fizetne akkor lehet veszek egy uj autot.
14/18 anonim válasza:
Ha nem építkezés lenne a prioritás és lenne olyan új autó ami megfelel az igényeimnek abban az ársávban, amit elképzelek, akkor vennék (messze nem 14M kategória)
15/18 Szolovjov válasza:
Soha az életben! Autóért maximum 1 milliót adok.
16/18 anonim válasza:
felrakok 5 milliot a pirosra es mar 10 lesz belole.
17/18 A kérdező kommentje:
6misiért veszel új autót? Mit vw polót? Arra sajnálok annyit kiadni.. ami tetszik nissan xtrail de az 15 misi annyim meg nincs. Akkor használtat 6misiért egy 5 éves kodiaqot? 150 000km-el. De ott mennyi egy javitás? Amennyire szzerencsés vagyok tuti elromlik amint elkezdem használni .Családi autót szeretnēk így a polóba a csomagoknak már nem jutna hely.mit szabad 5 évesen megvenni? Cx5, x3, kodiaq? Lexus nx? De a cvt kiabrandito,? Stelvio? De az olasz ..nem lesz baja?
2023. aug. 29. 10:43
18/18 A kérdező kommentje:
15 -ös akkor a többi milliót javításra költöd igaz?
2023. nov. 20. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!