Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvettem egy autót aminek az...

Megvettem egy autót aminek az azlvázszáma nem kiolvasható, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vettem egy használtautót aminek az alvázszáma egyáltalán nem kiolvasható, mondhatni nem is látható. Idősebb tehergépjárműről van szó. Eredetvizsgánál jelezték nekem a problémát hogy így nem megy át a vizsgán, vagyis átírni sem tudom.

Mit tegyek? Mik a jogaim ebben az esetben? 3 napon belül vissza lehet vinni? Követelhetek bármit is az eladóval szemben?

Kérlek segítsetek!

2023. aug. 9. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen típus?
2023. aug. 9. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Volkswagen
2023. aug. 9. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyik helyen sem olvasható? Én autómban van belül küszöbnél, a szőnyeg alatt is.

Szerintem ha az autó eredetisége nem bizonyítható, érvénytelen az adásvételi.

Vagy csinálja meg az eredet vizsgát az eladó (amúgy is az ő feladata lenne), de úgy is necces lehet, ha később el akarod adni.

2023. aug. 9. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Vidd vissza, ez nkh alvázszám beütés vagy bontás lesz. Más út nincs.

#3 Még ha csak eladni, vizsgáztatni se tudja.

2023. aug. 9. 18:02
 5/5 Szolovjov ***** válasza:
Ezért kell először eredet vizsgát csináltatni és utána kifizetni az autót. Ezt a legtöbben elrontják és fordítva csinálják.
2023. aug. 12. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!