Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon félek az első vezetési...

Nagyon félek az első vezetési órámtól, mire számítsak?

Figyelt kérdés

Holnap megyek először vezetni, és azt se tudom mit hogy kell, se elindulni se semmit. Félek, hogy az oktató is majd üvöltözik velem mert balfaszkodok.

Első óra miből áll?

Szerintetek feleslegesen idegeskedek?

2023. aug. 9. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mégis miért üvöltözne? Az a feladata hogy a jármű kezelését elmagyarázza.

Félreeső helyen lesz valószínűleg gyakorlás elindulás megállás kormány és váltókezelés tükör beállítás stb ilyenek.

Nem kell megijedni.

2023. aug. 9. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"azt se tudom mit hogy kell, se elindulni se semmi"

Hát még jó hogy nem tudod, hiszen most mész megtanulni...

Ha üvölt akkor küldd el a pcsába és keress más oktatót. Az első óra nekem azzal telt hogy félreeső helyen ismerkedtünk az autóval (melyik a gáz, melyik a fék, stb), beállítgattuk a dolgokat, elindulás-megállás, kb ennyi.

2023. aug. 9. 13:06
 3/9 anonim válasza:
25%
1 mg xanax 40 mg propranolol es ugy fogsz vezetni mint egy profi, talan jobban mint a vizsgaztato. ha nem biztos.
2023. aug. 9. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nagyon sokan így kezdik (a többség), nyilván ezzel az oktató tökéletesen tisztában van, hiszen ez a munkája. Mindent el fog magyarázni az alapoktól.
2023. aug. 9. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
1-2 feles előtte, hogy ne izgulj.
2023. aug. 9. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
3. Meg egy fél deci pálinka.
2023. aug. 9. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!Na milyen volt?:) Én is sokáig paraztam hogy valamit el rontok. De az oktatóm türelmes volt, és többször elmondta hogy én tanulni jöttem, nem baj ha hibázom csak próbáljak tanulni belőle. Várom a beszámolót!:)
2023. aug. 10. 14:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Sokat nem vezettem igazából, abból állt, hogy elmagyarázott mindent, mi hogy van/lesz, a végén vezettem egy fél órát, ahol az indulást, megállást és a kanyarodást gyakoroltuk. Nagyon türelmes volt amúgy, de mégis úgy érzem már most a púpja tele van velem amilyen kis balfasz vagyok, de lehet csak bebeszélem már magamnak, legalábbis remélem :D
2023. aug. 10. 20:47
 9/9 anonim válasza:

miert van felpontozva az alkoholos megoldas a gyoccer ellen ???????????????

az alkohol jobb mint a gyogyszer? vagy mi a logica

2023. aug. 11. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!