Mégis miért üvöltözne? Az a feladata hogy a jármű kezelését elmagyarázza.
Félreeső helyen lesz valószínűleg gyakorlás elindulás megállás kormány és váltókezelés tükör beállítás stb ilyenek.
Nem kell megijedni.
2023. aug. 9. 13:00
2/9 anonim válasza:
"azt se tudom mit hogy kell, se elindulni se semmi"
Hát még jó hogy nem tudod, hiszen most mész megtanulni...
Ha üvölt akkor küldd el a pcsába és keress más oktatót. Az első óra nekem azzal telt hogy félreeső helyen ismerkedtünk az autóval (melyik a gáz, melyik a fék, stb), beállítgattuk a dolgokat, elindulás-megállás, kb ennyi.
2023. aug. 9. 13:06
3/9 anonim válasza:
1 mg xanax 40 mg propranolol es ugy fogsz vezetni mint egy profi, talan jobban mint a vizsgaztato. ha nem biztos.
2023. aug. 9. 13:06
4/9 anonim válasza:
Nyugi, nagyon sokan így kezdik (a többség), nyilván ezzel az oktató tökéletesen tisztában van, hiszen ez a munkája. Mindent el fog magyarázni az alapoktól.
2023. aug. 9. 13:08
5/9 anonim válasza:
1-2 feles előtte, hogy ne izgulj.
2023. aug. 9. 13:21
6/9 anonim válasza:
3. Meg egy fél deci pálinka.
2023. aug. 9. 14:51
7/9 anonim válasza:
Szia!Na milyen volt?:) Én is sokáig paraztam hogy valamit el rontok. De az oktatóm türelmes volt, és többször elmondta hogy én tanulni jöttem, nem baj ha hibázom csak próbáljak tanulni belőle. Várom a beszámolót!:)
2023. aug. 10. 14:05
8/9 A kérdező kommentje:
Sokat nem vezettem igazából, abból állt, hogy elmagyarázott mindent, mi hogy van/lesz, a végén vezettem egy fél órát, ahol az indulást, megállást és a kanyarodást gyakoroltuk. Nagyon türelmes volt amúgy, de mégis úgy érzem már most a púpja tele van velem amilyen kis balfasz vagyok, de lehet csak bebeszélem már magamnak, legalábbis remélem :D
2023. aug. 10. 20:47
9/9 anonim válasza:
miert van felpontozva az alkoholos megoldas a gyoccer ellen ???????????????
az alkohol jobb mint a gyogyszer? vagy mi a logica
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!