Mennyire kell félnem a rozsdától?
Figyelt kérdés
Sajnos, nem lesz lehetőségem télen az autót garázsban tárolni, mennyire kell félnem a rozsdától ha egész évben a szabad ég alatt áll? Mivel tudom megelőzni a rozsdásodást? Egyébként egy seat ibizáról van szó 2004-es évjárat ami azért is annyira nagy érték nekem mert, közeli családtagtól örököltem és nagyon jó állapotban van kevés kilóméterrel2023. aug. 8. 16:03
1/3 anonim válasza:
Az már most is nyilván csupa rozsda.
2/3 A kérdező kommentje:
Sárvédő ívnél volt egy kisebb rozsda folt amit megjavítattam. Nem rozsdás egyáltalán eddig garázsban volt tartva újkora óta és keveset futott (104.000) km pontosan ezért is akarok rá annyira vigyázni.
2023. aug. 8. 16:11
3/3 anonim válasza:
Vidd el alváz- és üregvédelemre, és hamár elviszed, akkor nézzenek rá arra is hogy tényleg rozsdamentes-e az autó - a VW konszern ilyen korú termékei ritkán szoktak azok lenni, csak sokszor nem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!