Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olcsóbb téli gumikból melyiket...

Olcsóbb téli gumikból melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

155/70 R13

Tavaly télen vásároltam egy Suzuki Swift sedant 2002

Tavaly télen még használtam a rajta lévő Firestone téligumit

Idén tavasszal vettem egy szett nyári gumit( Hankook) azzal nagyon meg vagyok elégedve

( most a következő télen már nem fogom semmiképpen felrakni rá a Firestone téligumit,azok már 9 évesek nagyon kopottak, ráadásul az egyik gumi lyukas is)

Szóval nézegetem a téligumikat és árérték arányban az

apollo alnac 4g winter

És a Taurus 601 között vacilálok,de van jobb ötletetek szívesen meghallgatnám.

Nyilván a legjobb egy Continental téli gumi lenne ,de egy 21 eves suzukira amit főleg városi használatra használok fölöslegesnek tartom

2023. aug. 8. 13:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó bármelyik, csak akkor nagyon fontos ezen gondolkodnod ha hegyes-völgyes havazós tájon laksz. Mindenhol máshol van egy évben 4-5 nap amikor havat találsz az úton, akkor ha rohadt óvatos vagy, nagy követési távolgással és nem bánod hogy lassan mész akkor még egy nyárival is megoldod, négyévszakossal is, de gyenge télivel főleg.
2023. aug. 8. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem van egy rohangálós azon volt apolló. Sajnos 2 év után szétrepedt, mindegyik.

Vettem rá kínait, jelenleg a gumishoz járok vissza mert NEM KEREK a gumi az hogy már 40 nél ráz egy dolog, 127nél az autó már lebeg az út felett mert ott a lengés csillapítók vége a tojás gumik miatt..

a 4ből 3 biztosan rossz, de még tart a harc..

Szóval ezeket az olcsó gumikat kerüld el, mert anno másik rohangálósón linglong volt az pont annyit tudott amibe került, de ezek a mostaniak botrány minőségűek.

2023. aug. 8. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Na és milyen a debica gumi?
2023. aug. 8. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
1999ben volt téli hát olyan lengyeles volt
2023. aug. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!