Ford Focus mk3 kombi 1.6 TDCI, beázási probléma(?)
Figyelt kérdés
Üdv, pár napja vettem észre, hogy hátul a pótkerék felett/mellett jobb oldalon a tálca alatt víz van. először azt hittem kifojt hátul a vízesüveg, de sajnos nem. ma esett az eső es ismet vízes volt, jobb hátul oldalt a szövet is. próbáltam megkeresni honnan fojhat be, de sehogy se tudok rájönni, felül, alul mindenhol száraz. fel kellett hajtanom a hátsó ülést is, mert átszivárgott oda is. van valakinek ezzel tapasztalata, hol jöhet be a víz? köszi előre is!2023. aug. 7. 22:01
1/4 anonim válasza:
Hátsó lámpa, tetosín, mindkettő tipushiba.
Sérülékeny és gyenge a gyári tömítés.
Focus csoportban Borris Carlow néven(nyugi magyar csoport) fut egy pesti szerelő, ő az admin is.
Tud segíteni benne
2/4 A kérdező kommentje:
a tetősínt és a hátso lámpát néztem ugyan, nekem nem tüntek rossznak, bár nem kizárt, hogy innen jön.
2023. aug. 7. 22:14
3/4 anonim válasza:
Nem észrevehető a lámpa, mert sehol máshol nem vizes csak lent.
Ezt azért mondom mert szintén szopok/tam vele.
Én annyit csináltam:
Szilikon és hadd tomitsen 😀
4/4 A kérdező kommentje:
rendben, megprobálom én is ott beszilikonozni
2023. aug. 8. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!