Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek motorcserés autót?

Vennétek motorcserés autót?

Figyelt kérdés
megvennétek olyan autót amiben motorcsere volt? a motor jó állapotú, kevés kilóméteres a koràhoz képest. vagy egyből kizàró ok lenne? egyàltalàn mikor cserélnek komplett motrot egy autóban? ha már annyira szar a gyári blokk, hogy jobban megéri venni egy másikat?
2023. aug. 7. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, vennék, ha rendesen le van papírozva.
2023. aug. 7. 20:21
 2/14 A kérdező kommentje:
de az már nem egy rossz előjel, hogy egy komplett motrot kellett cserélni? valószínű azért volt olyan állapotban az előző blokk, mert mindent akkor cseréltek amikor màr muszáj, aztán gondolom jobban megérte venni egy másikat. de ha a blokkot így leszartàk, akkor igaz lehet ez az egész autóra szerintem.
2023. aug. 7. 20:27
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Motort.
2023. aug. 7. 20:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Na ebben igazad van, erre nem is gondoltam, de attól még állapotot vegyél, tehát nézesd át, ha a motor is le van papírozva és jó állapotban van az autó, akkor meg lehet venni simán.
2023. aug. 7. 20:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Motort általában valami hatalmas károsodás esetén cserélünk. Mikor a javitás nem gazdaságos.

Szelep törés, blokk repedés, hajtórúd törés...stb.

Ez lehet gyári hiba, vagy felhasználói lesz@rás eredménye is. Attól még egy kocsi lehet jó.

Pláne, ha le van kódozva, vagy be van íratva, ahogy #1 írta.

2023. aug. 7. 20:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én kocsimban is volt motorcsere, és azért mert totálkárosra tört a kocsi, az egész eleje felgyűrődött így muszáj volt cserélni.

Szóval egy baleset miatt is lehet nem csak elhanyagolás vagy alkatrész romlás miatt...

Ha le van papírozva akkor a kocsi még simán lehet jó állapotban, de én mindenképp megnézetném egy szerelővel mielőtt bármilyen kocsit vennék.

2023. aug. 7. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:
16%
yamaha mt 10-et vettem de nem volt motorcseres
2023. aug. 7. 21:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Konkrétan vettem is már. Az ég-világon soha semmi gond nem volt vele.
2023. aug. 7. 21:07
 9/14 anonim ***** válasza:
7%
Nem vennék használt autót.
2023. aug. 7. 21:07
 10/14 A kérdező kommentje:
megbízható motor esetén sem gyanakodnàtok, ha nem volt baleset? pl egy 1.9tdi. lehet valóban nem olyan nagy dolog a motorcsere, mert ha egy öreg autón egy motor sok sebből vérzik, akkor jobban megéri venni egy jó motort bele. csak még is olyan nagy dolog meghallani egy motorcserét, legalábbis nekem.
2023. aug. 7. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!