Melyik robogó a legjobban tuningolható? Yamaha aerox? Esetleg az aprilia rs 50-et lehet jól tuningolni? mert nekem az van és azt szeretném kicsit tuningolni 70es hengerszettet rakni bele stage 6ot néztem mkII-t. Meg még mi kell bele ? többi lent
Nem eri meg. Inkabb vegyel egy 100as malagutit vagy aeroxot rendszammal ha talalsz ilyet.
De ha mar megvan az A1 akkor en inkabb egy 125os 4 utemut vennek. Kevesebbet fogyaszt es jobban megy mint az 50es.
Ha veszel robogot meg ahol tuning cuccokat akkor annak az aran mar inkabb vehetnel 125os 4 utemut vagy 2 utemut ha a fogyasztas nem szamit, csak a vegsebesseg.
Totál semmi értelme költeni rá! A múltkor valaki itt több mint 200 ezret költött az 50-es gépe tuningjára, csak az a baj, hogy lehet jobban megy, de csak egy ideg. Az a bibi, hogy hiába teszel rá 70-es hengert, ha közben az áttételezése ugyanúgy megmarad, és szétforogja magát a motort. Van 50-es motorom, ami max 75-öt megy, de akkor már úgy sír, hogy sajnálom, nem tudom mennyit foroghat, mert csak csíkok vannak fordulatszámérő gyanánt, talán 8 ezret, passz. De mellette vibrál az egész motor, hogy már zsibbad a kezem is.
Mellette ott a 650-es túraendúrom, ami 6.-ban forog 5 ezreret és megy 100-at, nem üvölt, nem vibrál, és onnan még simán gyorsul.
Azt a pénzt amit ráköltenél, inkább költsd jogsira, és vegyél nagyobb motort. Sokkal nagyobb élmény, és tartósabb is.
Ha csak az a célod hogy erősebb legyen akkor hagyd inkább.
Ha simán élvezed a szerelést, építgetést akkor jó elfoglaltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!