Sos! Mi folyik az autómból?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A motor alatt csepeg valami a kocsiból.
Szaga alapján a benzinre hasonlít... De nem vagyok biztos hogy az.
Mi lehet?
Az első kerekek között, inkább a jobb elsőhöz közel, elől.
2023. aug. 5. 21:52
1/11 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy Opel Corsa,benzines.
2023. aug. 5. 21:57
2/11 anonim válasza:
Klímáztál? Mert akkor csak annak kondenzvize.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem megy a klíma benne. Erős benzin szag van mindenhol, de nem tudom hogy az e.... Annak nem hatul kene csepegni?
2023. aug. 5. 22:15
5/11 anonim válasza:
Annak sehol sem kene csepegnie. :D Maskulonben a motor, ami azt egeti, elol van, szoval hatulrol el kell jutnia elolre, eddig sikerult kovetni? :D
6/11 anonim válasza:
A benzines motor benzinnel megy, szóval lehet alatta benzin csepp, az más kérdés hogy nem normális. Ha ezt sem tudod, hozzá ne nyúlj, irány a szerelő.
7/11 anonim válasza:
Felnyitod a motorháztetőt, miközben jár a motor, és megnézed hogy hol folyik a benzin. Lehet meg van lazulva valahol a benzincső, vagy épp lyukas a műanyag átlátszó benzinszűrő. Vagy ha valami más folyik, azt is észre fogod venni.
9/11 A kérdező kommentje:
Corsa C
2023. aug. 6. 03:57
10/11 A kérdező kommentje:
Kinyitottam es a motornal nem latszik semmi hogy csepegne. Csak alatta, csepeg elől pár csepp elől.
2023. aug. 6. 03:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!