Mit csinaljak, ha elkap az eso a motoron?
Figyelt kérdés
nem az a baj hogy megazok, hanem felek hogy megbasz a villam2023. aug. 4. 17:32
1/6 anonim válasza:
Előbb esel hanyatt mint hogy megbaszna a villám. Ha félsz akkor megállsz és megvárod amíg eláll.
2/6 anonim válasza:
Állj be egy híd alá. Fa alá inkább ne.
3/6 anonim válasza:
A villámlástól én is eléggé parázok. Szoktam nézni az előrejelzést, ha vihar várható akkor nem indulok el vagy nem megyek messze. Ha mégis elkapna igyekszem beérni a legközelebbi lakott területre, és ott keresek valami helyet (benzinkút, bevásárlóközpont, kocsma stb.) ahol megvárhatom amíg lecsillapodik a vihar.
4/6 anonim válasza:
Beállsz valami fedett helyre.
Villámtol védve vagy magasabb épületek es fák közelében (de nem közvetlen a fa alatt!)
5/6 anonim válasza:
Engem eddig simsonnal is motoroztam esőbe villámláskor. A Siemens CF-62 telefonom beázott. Az volt a legnagyobb gondom, állhattam neki kiszárítani. Sikerült is, csak utána fél napokat bírt ki.
6/6 anonim válasza:
Illetve nem jelentett gondot a villám motoron. Csak az a nyaralás mobiltelo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!