Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Corolla 2013 vélemények?

Anonimkrd kérdése:

Toyota Corolla 2013 vélemények?

Figyelt kérdés

2023. aug. 3. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
10 éves japán autó, teljesen jellemtelen, steril, unalmas, arra jó hogy elvigyen A-ból B-be.
2023. aug. 3. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Jön-megy könyvet ír.

Amúgy milyen motorosról van szó?

2023. aug. 3. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
2023. aug. 3. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 1.3benzin. nekem a költség hatékonyság lenne a cél.
2023. aug. 3. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

"#2 1.3benzin. nekem a költség hatékonyság lenne a cél."

Most megnéztem egy ilyen 2013-as évjáratú autót ezzel a motorral, 4 millió forintot kérnek érte, városban keveset fogyaszt, autópályán sokat, de cserébe lomha.

A sok hülye vevő beárazta ezeket az unalmas, lomha Toyotákat az egekbe, te azzal tudsz csak hatékonyan költséget csökkenteni, ha nem ilyen autót veszel. Nézd meg, hogy más gyártótól 4 millió forintért cserébe mit kapsz, le fog esni az állad. Vezetési élmény, jó gyorsulás, kedvező fogyasztás autópályán is. Ezeket mind megkapod, ha nem fiatal Toyotát veszel 4 millióért, hanem más gyártó fiatal autóját.

2023. aug. 3. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!