Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 milliobol lehet kocsit venni?

1 milliobol lehet kocsit venni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 00:01
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Lehet
2023. aug. 3. 00:15
 2/10 A kérdező kommentje:
uwu
2023. aug. 3. 00:17
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Megvenni meg lehet, de hogy működőképes legyen, rá kell költeni annyit, hogy nem jösz ki 1 millióból vételárral együtt
2023. aug. 3. 00:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Kettőből is.
2023. aug. 3. 01:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Százezerből is lehet, az más kérdés hogy mennyire lesz használható, vagy épp mennyit költesz rá pluszban hogy működjön is rendesen...
2023. aug. 3. 01:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet. Sokkal olcsóbban is. 170 ezerért vettünk fapados öreg (‘94) Fordot 3 éve. Ráment utána még körülbelül ugyanennyi a futóműre és 1-2 apróságra. Azóta csak kopó-fogyó alkatrészek, belement 36000 kilométer, mostani műszakin is simán átment bármiféle okosság nélkül. Persze hangos, lassú, fapados, nem akarsz vele balesetezni. De megy, bármikor bárhova.
2023. aug. 3. 07:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehát 10 ezred sincs, nemhogy 1 milliód.
2023. aug. 3. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:

3 éve még tudtam venni 850-ért 10 éves Focust, most meg…

2023. aug. 3. 16:14
 9/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ez megint egy tényleg súlytalan kérdés, bár nagyon régóta gyk-zom főleg itt az autós topicban, de már értem miért vannak azok akiket úgy komolyan agyig felbax egy ilyen, csak, hogy kérdezzek valami kérdés.

Holott tényleg azért már nagyjából ismerem az itteni válaszolók stílusát, bár sokat dobna, ha tényleg nem lenne anonim mód.

Mindegy ez az én nyomorom, a lényeg, hogy sok jó tudású és jó szándékú ember van aki itt szeretne tényleg csak hobbiból tanácsot adni, és a sokk hülye troll, meg szétcseszi az egész rendszert, pont amiatt, hogy lehet itt névtelenül faxságokat írni.

A névtelenség okát meg megint nem értem, mert nem azt kell beírnod regisztrációnál, hogy Kovács Jolán, Nyíregyháza, Ötvös utca 8, 67 éves nyugdíjas. Hanem a fiktív név miatt kb akárki is lehetsz.

2023. aug. 3. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, elég sok itt az önkéntes varva Tibi.
2023. aug. 3. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!