Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Zörög a kocsi alja?

Zörög a kocsi alja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy 1.2 es benzines vw-m. Amikor valami kisebb úthibába megyek sajnos, akkor zörög az alja, valami fémek zörögnek, mintha ki akarna szakadni alólam. Jelenleg még nem tudom szerelőhöz vinni, nincs pénzem. Vajon mi baja lehet, ezt így meg lehet állapítani? Köszönöm
2023. aug. 2. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha aláfekszel és tudod mit kell nézni, akkor valószínűleg. Hővédő lemez, törött kipufogó felfüggesztés, vagy bármi egyéb. Nem tudhatjuk.
2023. aug. 2. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne sokat menj vele így,rakd le és ha lesz pénzed szerelő!
2023. aug. 2. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, ennyibol es ilyen hattertudassal nem fogjuk megallapitani sem mi, sem te.
2023. aug. 2. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi, no vagyok, nem tudom mit kéne néznem. De akkor gyűjtök
2023. aug. 2. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Rugdald meg a kipufogót, ha akkor is hallod a zörgést,akkor attól van hogy széthullott a bele, vagy leszakadt valamelyik tartóbakja.
2023. aug. 2. 19:05
 6/7 veterán vas ***** válasza:
100%

A legártalmatlanabb takarólemez zörgésétől, a szétszakadás határán álló -és életveszélyes- futómű hibáig, bármi lehet.

Ismerőssel, baráttal nézesd meg, hogy legyen valami kiinduló pont, mert így csak találgatás és vakrepülés.

2023. aug. 2. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Valami zörög, az a baja.
2023. aug. 2. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!