Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Riga karburátor úszószint?

Bálint6969 kérdése:

Riga karburátor úszószint?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában egy romet kadetet berhelgetek ami valamiért kevés benzint szív. A karbit lecseréltem egy riga karbira (a kétszelepes fajta) azzal néha beindul egy fél percre. Azt vettem észre hogy hidegen ha megszivatom könnyen beindul második - harmadik rúgásra aztán kis idő után leáll és megint tele kell szívatnom meg elárasztani az úszóházat hogy beinduljon. Esetleg tudtok valami megoldást hogy több benzin jusson az úszóházba? Vagy talán lehet nagyobb fúvókát tenni bele hogy több benzint kapjon a motor és jobban szívjon az úszóházba?

2023. júl. 31. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
egyértelmű, hoy nem kap elég benyát. Nézd meg, mi okozhatja, hogy kevés benzin jut anporlasztóba. A Romet jó kis gép, kár cserélni a porlasztóját. Így leszerelve nézd alaposan át, fújd ki kompresszorral. Tudom, a kérdés nem ez volt.
2023. júl. 31. 20:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen jó gép, és szerintem egész csinos kis mopedet csináltam belőle (cafe racer-ré alakítottam) sajnos az eredeti karbinál ez a probléma még rosszabb volt, de persze nem dobtam ki meg van az is, csak már kezdek kifogyni az ötletekből hogy mi lehet a baj, már a teljes blokkot felujitottam, falsot sem sziv a tank is tiszta, uj csap, szuro stb. De mégsem tuti még
2023. júl. 31. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!