Lehet valamit tenni ha a házam előtt nyomják a gázt a tuningolt kipufogós autósok?
Sarki házam van. És ahogy kanyarodnak el az autók oda csövelik neki piszkosul. Tisztelt a kivételnek.
Mivel annó ott murvás út volt ilyen nem volt. Mostmár aszfaltos. És nem az átlagos autósokkal van a probléma hanem a tuningoltakkal.
Kb semmit. Ha meg szólsz, még jobban csinálják.
Amíg ilyen rendőrségi felhozatal van, meg büntetések, ez fog menni.
Most épp azon agyalnak, eltörlik a zéró toleranciát az alkoholnál...
Bár egy fekvőrendőrt megkérdezhetsz a polg. mesteri hivatalnál, hátha támogatják.
El lehet költözni onnan. Egyedül az hatásos...utána más háza lesz így az ő háza előtt fogják csinálni.
Esetleg ha olyan az utca kiosztás, és a forgalomszervezés, akkor meg lehet próbálkozni az egyirányúsítással, hogy onnan csak kikanyarodni lehessen.
Elköltözöl. Nincs olyan szabály, ami megtiltaná, hogy közterületen gázt adjanak.
Én is sarkon lakom, kertvárosi környezetben. Az utóbbi 10-15 évben nagyon megnőtt az autóforgalom. De az még a kisebbik baj. Felénk egy motoros van, aki konkrétan azt élvezi, hogy kipufogócső nélkül közlekedik. Több száz méterről lehet hallani a rotyogást, ha jön. Befordulva meg ezt élvezi, ha csutkára húzhatja naki. Ezt naponta legalább 10-szer megcsinálja, különböző napszakokban, még este 10-kor is.
Ez van. Zavar, de nem hőbörgök, mert azon kívül, hogy elköltözök, nem tudok ellene tenni.
A sógor is olyan kerszteződés mellett lakik hogy elsőbbség adás, aztán nyomják neki.
Sose vennék ott házet én se.
Értem. Hát akkor maradjunk annyiban hogy rábaxtam.
Jónak indult amúgy,nem volt ott nagy forgalom. De így aztán hogy aszfaltos lett.. Iszonyat amit le művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!