Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek kinek a hibàja...

Szerintetek kinek a hibàja hogy így jártam?

Figyelt kérdés
1 éve lett meg a jogosítvànyom. Akkor el is kezdtem pénzt gyűjteni kocsira, és neten nézegetni az autókat abban az árkategóriàban amiért venni akartam, hogy milyen motorral érdemes venni, stb. Azt biztosra tudtam, hogy vinni akarok embert aki ért hozzà, mert szinte mindenhol azt olvastam, hogy hasznàltautónàl az àtvizsgálás a legfontosabb. Kb 3 hónappal a jogsim megszerzése utàn, anyàm elkezdett nyaggatni, hogy mikor veszel màr autót hogy vigyél ide oda. Mondtam neki, hogy nem akarom elkapkodni, mert egyik ismerősünk is ezt csinàlta, hogy kiment a piacra, és vette egy autót úgy, hogy fogalma nem volt az egészről, és nyílvàn szépen jöttek előba hibàk, de ő még mondjuk úgy hogy megúszta. Aztán egy nap megint előàllt ezzel az egésszel hogy mikor veszek autót, meg keresgette az autókat a neten, és megint mondtam, hogy nem találtam olyat ami tetszik. aztàn elkezdtem nézegetni a használtautót, és bedobott egyet a közelbe, a f*sszopó kereskedő jó szöveget írt, nyílván jó képeket csinàlt, és megtettszett az autó. én me nyílvàn elmentem szakértő nélkül, hogy nehogy elvigyék, mert egy fiatalok körében népszerű típusról van szó, és nyílvàn semmi nem tűnt fel belőle, ami egy szerelőnek azonnal. És nyílvàn ahogy megvettem, azonnal jöttek elő a hibàk, én meg vettem meg hozzà az alkatrészeket, hogy szépen megcsinàltatom. de olyan hosszú a lista, és annyit kéne ràköltenem, hogy úgy érzem hogy sose lesz vége, és mióta megvettem, csak idegeskedek miatta. még legalább 600-700 ezret, de inkàbb 1 milliót kéne ràköltenem hogy tényleg jó legyen, és a rengeteg idegeskedés ami vele jàrna, akkor normàlis szerelőt talàlni, aki nyílván megfizethetően dolgozik, akkor mire az elvàlallja. teljesen belefàradtam az egészbe, mert mióta megvettem az autót, csak az alkatrészeket vettem hozzà, és csak áll a parkolóban, mert nem mertem vele hosszabb távra elindulni. úgy érzem hatalmas teher esne le rólam ha eladnàm, mert állandóan csak azon ràgódok hogy mi legyen vele, adjam el, de akkor rengeteget bukok, mert a vételàrért sem tudnàm eladni, a rengeteg alkatrész àráról nem is beszélve, de ha meg megcsinàltatom, az is rengeteg pénz, idegeskedés még. de nyílvàn én vagyok az idióta hogy el akarom adni szarért hugyért, úgy hogy mennyi mindent vettem hozzà. szerintetek az ilyen normàlis?
2023. júl. 26. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Add el akkor és legyen ez egy jó lecke, hogy soha de tényleg soha ne engedd, hogy mások belehajszoljanak valamibe amit nem akarsz. Ismerem ezt az érzést, csak más dolgokkal kapcsolatban.
2023. júl. 27. 07:48
 12/14 A kérdező kommentje:
úgy nèz ki, hogy van egy barátom aki most “ megment”, és a lehető legkisebb bukóval tudok kiszàllni belőle. de jó tanulópénz volt, az biztos. de jól esett kiírni magamból, mert egyik ismerősömnek se mondtam el ezt a történetet, és nyílván mindegyik csak papol, meg azt hiszi hogy csak magamtól vettem meg ezt az autót.
2023. júl. 27. 07:52
 13/14 anonim ***** válasza:
A típus azért fontos mert van ami alapból is problémás.
2023. júl. 27. 11:32
 14/14 A kérdező kommentje:
egy kényesebb típusról van szó, de ennek azért ven ennyi baja, mert nem hozzàértő emberek kontàrkodtak bele
2023. júl. 27. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!