Megbízható a CVT automata váltó új kisautónál?
Figyelt kérdés
Új, városi autót szeretnék venni, de mindenképpen autómatát. Leginkább ezekben gondolkodom:Mitsubishi Space Star, Dacia Sandero, Toyota Aygo,Suzuki Swift. Ezek mindegyikében CVT váltó van. Ha valakinek van tapasztalata vele, hogy megbízhatóbb, vagy éppen kevésbé megbízhatóbb mind egy hagyományos automata, akkor megköszönném.2023. júl. 24. 14:55
11/12 anonim válasza:
Miert lett lepontozva az olajcseres valaszom? :D Ez a legfontosabb egy automatanal ha ezt elhanyagoljak hamar tonkremegy... Ha lenyeg a megbizhatosag akkor keress japan hagyomanyos automatat bar nem tudom itthon milyen tipus van ilyen valtoval ujan foleg kisautoknal. Az eCVT az nem ugyanaz mint az audi multitronicja... Azt nem irta a kedves kerdezo hogy milyen motorral venne benzin,dizel,hibrid a hibridekben eCVT valto van azt massal nemis lehet kapni.
12/12 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam.
2023. aug. 7. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!