Chevrolet Cruze helyett Honda Civic?
Amúgy pont a lényeget nem írtad le milyen motor van a Cruze-ban?
Volt ebből dízel 2.0TDI, 1.7TDI bár gyanítom, hogy nem dízel ha 10 litert eszik.
Benzinből meg 1.8 és 1.6!
Gyanítom az 1.8-ról van szó, ott a gyári adat vegyesben elvileg 6.8, vagy durván hazudik a gyártó, ami nem ritka, de azért ekkorát mégsem szokott, vagy valami gond van a kocsiddal!
Ha a fogyasztás a szempont, mi lenne neked optimális, mert az viszonylag ritka együttállás, hogy legyen benne erő, de ne egyen sokat.
Ez általában a turbo dízelekre igaz, de azoknak meg azért alapvetően a fenntartása költségesebb, mint egy szívó vagy turbó benzinesnek.
Nekem 1.8 van szedán változatban,teljesen jó ilyen használatra ha nem akarsz dízelt,7-7,5 literből kijön ésszerű vezetéssel.Mivel könnyű,kb 1200 kg az autó elég jól megy,fogyasztása sem vészes.És nagyon megbízható a motor,ha cseréltek benne olajat sokáig elmegy anélkül hogy bármi nagyobb baja lenne.
2.2-es dízeltől sem kell félni,elég jó konstrukciónak számít,leömlő elrepedés típushiba és megvannak a drága dízel alkatrészek amik cserések lehetnek de ilyen futásnál akár behozhatja árban.Jobban is illik autópályára,nyomatékosabb.
Cruze 1.6 benzinem van, most néztem a múlt heti fogyasztásom :11,9... :D
Szeretem, de ennyit nem ér sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!