Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon mely autó...

Magyarországon mely autó márkák a legrangosabb "legmenőbbek"?

Figyelt kérdés

Ha listát kéne állítani akkor mely kocsik a legmenőbbek és melyek "gázak"?

Menő alatt azt értem ami a hülyegyerek között az utca versenyen a legmenőbb

2023. júl. 21. 15:41
 1/2 bazaltkaroly ***** válasza:

Vannak ilyen listák, de nem tudom, hogy mennyire valósak.

pl [link]

De szerintem fölösleges. Az egyetlen ami számít, hogy kinek mi tetszik. Mások véleménye nem számít.

Ha technikai a kérdésed, akkor egy igazán jó szerelőt kérdeznék. Volt egy szerelő kollégám, aki azt mondta, hogy minden autó jó, és szép, amíg szerelőként bele nem kell nézned egybe.

2023. júl. 21. 17:29
 2/2 Koaxk Ábel ***** válasza:

#1-es a kérdező nem ilyen eladási statisztikára kíváncsi, hanem mint írta, hülyegyerek autókra!

Erre tök egyszerű a válasz német prémium trió (Audi, BMW, Mercedes), tök mindegy hányezer éves lerúgott modellje.

Japán vonalon a Civic örök klasszikus talán a Lexus is belefér, bár azt itthon ez a réteg nem tudom mennyire tudja értelmezni.

Meg amúgy minden játszhat ami irreálisan xarrá van tuningolva, nem baj ha nem megy, de nézzen ki gizdán, nagy felni, ültetés, kívánságlista matrica az ajtón, kályhacső kipufóg, nagy hifi, esetleg illegál led vagy neon a kocsi alatt.

Aztán van az a réteg a hülyegyerekek között akit apuci komolyan tud pénzelni, ott nyilván szintén játszik a német prémium trió, de ott már előfordul a Porsche vagy egyéb szupersportkocsi is.

2023. júl. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!