Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek lesz lépcső a B...

Szerintetek lesz lépcső a B jogsinál? Lenne neki értelme?

Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 19:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Remélem nem, az én autóm nagyon le van ültetve.
2023. júl. 18. 20:14
 2/17 anonim ***** válasza:
56%
Remélem igen, a SUV fel megy a lepcson.
2023. júl. 18. 20:17
 3/17 anonim ***** válasza:

Értelme lenne.

Kérdés mekkora az ellenszél a pénzes helyi menő csávók részéről, akik csak sokszáz lóerős autóban érzik férfinak magukat.

2023. júl. 18. 20:18
 4/17 anonim ***** válasza:
Amugy nem lenne rossz. Legalabb akkor nem szegyelnem magam, hogy olcso kocsiban ulok.
2023. júl. 18. 20:20
 5/17 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy hülye és tájékozatlan vagyok, de mi az a lépcső a jogosítványra vonatkoztatva?
2023. júl. 18. 20:24
 6/17 anonim ***** válasza:
5, olyan mint a motornal, hogy van az AM jogsi, amit 14 evesen lehet leranki, es csak 50ccm motort vezethetsz, utanna van az A1 amit 16 evesen lehet es csak 125 ccm motort vezethetsz stb, igy meg fel teljesen az A ig amit 24 evesen csinalhatsz meg es barmilyen teljesitmenyu motort vezethetsz.
2023. júl. 18. 20:26
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
#6 Ja. Hát, szerintem értelmetlen. Mint a motornál, itt is csak azt tesztelné, ki hogyan tud csalni. Az A2 is jól bezavar régebbi motortípusoknál, amik 25kW-ra vannak fojtva, de több mint kétszer akkora teljesítményből a régi A korlátozott miatt, ezeket most is adják-veszik "A2-vel vezethető" címkével, és a nyakamat tenném rá, hogy többségében nincs, nem is volt fojtás. :D Na meg annak sem láttam sok értelmét, hogy amikor a korlátlan jogsit csináltam, rutinpályán azért végigmentünk a ranglétrán, amikor az 500-as 200 kilós gép jött (szintén belefér A2-be), sokan azt mondták, hogy maradnak a 250-esnél és csak A2 jogsit tesznek egyelőre. Aztán megvették otthonra azt a motort, amitől megijedtek a tanfolyamon. :D
2023. júl. 18. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:

Ertelmetlen, nem oldana meg semmi.

Pl 1 evnel fiatalabb jogsival csak 100LE alatti autot vezethetnel. Leteszed a jogsit es a szuleid autojan gyakolnal, de az egy regi VW 1.9 TDI szoval 100 le felett van, nem vezetheted 1 evig. Biztonsagosabban vezetsz? jobban vezetsz? pont hogy nem mert 1 evet kihagytal

2023. júl. 19. 02:53
 9/17 anonim ***** válasza:
Értelmetlen.Nem ettől oldódna meg a pszichopata őrültek közlekedési mentalitása.Egyébként meg semmi nem fog változni,a RACE-001 ügy is szép lassan feledésbe merül és haladunk tovább az anarchia felé.
2023. júl. 19. 07:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Semmi értelme, a szabályok betartatását kellene érdemben csinálni (de hát ugye az pénzbe kerül, nem pedig hozza a pénzt, így nyilván az nem játszik)
2023. júl. 19. 12:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!