Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet beszorulva víz az...

Hol lehet beszorulva víz az autómban?

Figyelt kérdés
Pár napja óriási felhőszakadásban belefutottam a 18 éves, nagyon jó állapotú Ford Fiestámmal egy olyan útszakaszba, ahol kb.50 méter hosszan kb. az autó lámpájának aljáig ért a víz. Viszonylag szerencsésen kijutottam, belül látszólag teljesen száraz, de azóta döccenőknél, hirtelen sebesség-, vagy irányváltoztatásnál olyan hangot hallok, mintha lenne valahol egy félig töltött ásványvizes üveg, s abban lötyögne a víz. Hol lehet, hova szorulhatott be víz, ami nem tud kijönni?

2023. júl. 18. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ajtóban nem lehet?
2023. júl. 18. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Ajtókat nyisd ki.

Nekem a Skoda Roomster olyan, hogy ha nagy eső után kinyitom az ajtókat akkor még folyik ki belőle.

Illetve ha a küszöbön van lyuk ott is bemehet a víz.

2023. júl. 18. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
2004-es Fiestám volt, többször megállt a víz az ajtó belsejében mert az ajtó alján lévő apró lyukak eltömődtek.
2023. júl. 18. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is az ajtókra tippelek, piszkáld megy egy gyorskötöző végével a lefolyókat, kinyitod az ajtót, az alján vannak lyukak
2023. júl. 19. 06:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Tényleg az ajtóban (jobb első) volt megszorulva a víz, és ahogy az ajtó alján levő lyukhoz hozzáértem egy kis hegyes szerszámmal, már folyt is belőle a piszkos víz.
2023. júl. 22. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!